CE Oltenia mai dă 100.000 de euro pe servicii de consultanță

Complexul Energetic Oltenia caută o firmă specializată de consultanță și asistență juridică, financiară și fiscală în vederea externalizării Sucursalei Electrocentrale Craiova II.


Activitatea centralei este orientată cu precădere spre producția de energie termică pentru municipiul Craiova și agenții economici din zonă.


Valoarea totală estimată pentru achiziția acestor servicii este de 675.000 de lei fără TVA.
Firma care va câștiga licitația se va ocupa de întreaga documentație necesară „organizării procesului de divizare a societății prin transmiterea părții din patrimoniu aferentă Sucursalei Electrocentrale Craiova II unei noi societăți care va fi astfel constituită în baza Legii 31/1990”.
SE Craiova II are disponibile două grupuri energetice care funcționează în cogenerare, astfel, pe timp de iarnă, puterea maximă electrică scade în favoarea energiei termice.


Grupurile furnizează agent termic pentru municipiul Craiova și agent tehnologic pentru uzina de autoturisme Ford. La aceste grupuri nu s-au efectuat lucrări de reabilitare și modernizare majore, ele fiind cele mai noi din cadrul CE Oltenia, puse în funcțiune între anii 1987 și 1989.


Pentru cele două grupuri există posibilitate și de alimentare pe gaz.


Firmele de consultanță pot trimite oferte până pe data de 4 februarie. Durata contractului va fi de șase luni, cu posibilitate de prelungire.

Vizualizări: 1,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: