Ce primării din Gorj fac angajări în luna mai

Trei unităţi administrative din judeţul Gorj fac angajări de personal în următoarea perioadă. Este vorba de primăriile Runcu, Peştişani, şi Rovinari. Angajări face şi Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Târgu Jiu.

Primăria oraşului Rovinari organizează în luna mai un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 3 consilieri. Este nevoie de doi consilieri grad profesional debutant la Compartimentul Autorizări şi Compartimentul Investiţii şi de un consilier grad profesional superior pentru Compartimentul Investiţii. Concursul pentru selecţia noului personal va avea loc în 20 şi respectiv 30 mai. Termenul limită de depunere al dosarelor este data de 8 mai.

Şi primăria Runcu are nevoie de personal. În perioada 27-29 mai va fi organizat un concurs pentru selectarea unei persoane care să ocupe postul de referent superior la Biroul Financiar-Contabilitate. Se cer studii medii, 9 ani vechime şi cunoştinţe de operare PC, nivel mediu.

Cel mai râvnit post este cel de consilier debutant, scos la concurs de Direcţia Publică Comunitară Locală de Evidenţă a Persoanelor Târgu Jiu. Concursul este de recrutare, astfel orice persoană îndeplineşte condiţiile de participare poate să-şi încerce norocul. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională - nivel mediu, şi cunoştinţe de operare PC. Concursul va debuta în data de 19 mai cu proba scrisă, urmând ca interviul să aibă loc în data de 21 mai.

Se caută personal şi la primăria Peştişani. Administraţia locală organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post de consilier debutant. Concursul va avea loc în perioada  14-16 mai. Tot primăria Peştişani organizează o selecţie astăzi pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: