Mickey Mouse, Tom&Jerry şi Donald Duck, duminică la Târgu Jiu

Un show de zile mari se anunţă weekend-ul acesta la Târgu Jiu, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Este vorba de un spectacol „Divertishow”, organizat de o grupă de actori din Târgu Jiu, vedetele fiind personaje din desene animate precum Mickey Mouse, Tom&Jerry sau Donald Duck. Personajele vor putea fi văzute în mărime reală, anunţă organizatorii. 

Şase actori sunt implicaţi în realizarea spectacolului menit să-i delecteze atât pe copii cât şi pe cei mai mari. Este un show de 50 de minute, interactiv, unde vor putea fi văzute personaje din desenele animate cunoscute în toată lumea şi clovni. Cei prezenţi la spectacol vor avea parte şi de surprize, glume şi concursuri. Pentru realizarea spectacolului, organizatorii s-au inspirat de la o trupă din Spania, din care a făcut parte şi Axinte Timotei, şeful spectacolului. Reprezentaţia va avea loc duminică, 27 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. „Am lucrat 15 ani în Spania, cu acest gen de spectacole. A fost adaptat în limba română. În România nu se prea fac astfel de spectacole, noi am încercat să aducem şi părinţii la teatru şi am făcut în aşa fel cât să fie pentru tot publicul. Vom începe cu un element surpriză, oricum toată lumea se aşteaptă să fie Mickey. Garantăm că nu se vor plictisi nici copiii şi nici părinţii”, a spus Axinte Timotei, directorul artistic al spectacolului.  Spectacolul a mai avut loc şi la Galaţi, Roman, şi în aproape toate oraşele din Moldova. După ce vor pleca de aici, personajele de desene animate vor face show şi pentru copiii din Timişoara.   

PREŢ

Circa 1300 de bilete au fost puse la bătaie pentru cei care vor dori să ia parte la spectacol. Preţul unui bilet este de 10 lei/persoană pentru cei care vor achiziţiona biletul înainte de ziua spectacolului şi 15 lei/persoană cei care vor cumpăra biletul în ziua spectacolului. Spectacolul va putea fi urmărit duminică la orele 15, 17 şi 19.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: