Ce profesii au candidaţii la primăria Târgu Jiu

Târgujienii au de ales în luna iunie la primărie între 13 candidați, majoritatea fiind juriști de meserie. Biroul Electoral de Circumscripție Târgu Jiu a validat 13 candidaturi la primărie. Florin Cârciumaru, candidatul PSD, este de profesie inginer, iar ocupația este aceea de primar, în timp ce principalul său contracandidat, Octavian Lupulescu, este de profesie jurist, iar ocupaţia este aceea de consilier în cadrul Direcţiei Corpului de Control al Ministerului Educaţiei. Printre candidaţi se mai numără inginerul Marius Vlaicu din partea UNPR, profesorul de matematică Bogdan Constantin din partea PSR, economistul Robert Bugă din partea PRU, dar și avocatul Matei Catrinoiu din partea PNŢCD.
De la PRM candidează juristul Sorin Torop care ocupă și o funcție de inspector în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Din partea Partidului Ecologist candidează medicul Ramona Oprea. ALDE l-a scos în față pe Eduard Lădaru, jurist de profesie.
Marian Rotaru a renunțat la Primăria Lelești și va candida din partea Partidului Social Românesc la Primăria Târgu Jiu, fiind de profesie jurist, iar ocupaţia este aceea de primar. Fostul prefect Liviu Andrei, de meserie profesor universitar, va candida din partea Partidului Mișcarea Populară. Candidat independent la Consiliul Local Târgu Jiu este Constantin Semen. Partidul Mișcarea Liberală îl are candidat pe Nicu State, Partidul Dreptatea Socială tinde doar la Consiliul Local cu Florin Augustin Oproiu și PND cu Dumitru Anghelescu.

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: