Ce şcoală din Gorj a fost premiată de Petrom

Școala lui Andrei, competiția de proiecte organizată de Petrom, a anunțat câștigătorii celei de-a 5 a ediții. Grupul Școlar Industrial Bustuchin din județul Gorj este câștigăorul Premiului de Popularitate pentru ciclul de învățământ V-VIII. În competițe, au fost înscrise 152 de soluții antreprenoriale inspirate de căre elevii celor peste 800 de școli participante.

Grupul Școlar Industrial Bustuchin din județul Gorj este câștigăorul Premiului de Popularitate pentru ciclul de învățământ V-VIII. În competițe, au fost înscrise 152 de soluții antreprenoriale inspirate de căre elevii celor peste 800 de școli participante.

Proiectul „Albinuța hărnicuță”, înscris de către echipa „Echipa albinelor” (Grupul Școlar Industrial Bustuchin) a fost ales de către publicul votant câștigător al Premiului de Popularitate pentru ciclul de învățământ V-VIII, înregistrând 1193 voturi. Fiecare membru al echipei va fi premiat cu o tabletă multimedia în timp ce cadrul didactic coordonator va câștiga un laptop. Echipa își propune construirea unei stupine pe terenul în care au plantat anterior salcâmi, pentru ca membrii comunității interesați de domeniu să poată învăța tainele acestei meserii.

”Școala lui Andrei este o competiție de proiecte ce provoacă elevii și cadrele didactice să propună soluții antreprenoriale pentru rezolvarea problemelor comunitare. Cele 152 de proiecte demonstrează că ideile mari pot veni și de la cei mici și că ține doar de noi să îi susținem pentru a-și transforma visele în realitate. Pasiunea și entuziasmul acestor copii de a transforma lumea în care trăiesc ne inspiră și pe noi, de fiecare dată, în tot ceea ce facem”‚ a declarat Mona Nicolici, Manager Departament Sustenabilitate Petrom.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: