Ce se întâmplă cu jucătorii infectaţi de la Craiova

Universitatea Craiova a primit o veste bună, jucătorii care au fost infectaţi cu COVID-19 pot reveni la antrenamente. Marius Câmpanu, Vladimir Screciu și Ștefan Vlădoiu s-au vindecat de COVID-19, după ce săptămânile trecute contractaseră cumplitul virus.

Universitatea Craiova va disputa vineri următoarea partidă din campionat, contra celor de la Chindia Târgoviște. Conform GSP, Marius Câmpanu, Vladimir Screciu și Ștefan Vlădoiu s-au vindecat de noul coronavirus după ce au stat mai mult de 14 zile şi nu au putut fi folosiţi la trei partide. Vestea este una importantă pentru antrenorul Cristiano Bergodi, având în vedere că cei trei jucători sunt eligibili pentru regula U21. În ultimele trei partide, Bergodi a fost nevoit să-i folosească pe Alexandru Olteanu și Ionuț Mitran, doi fotbaliști neexperimentați, pentru a acoperi regula U21.

Craiova a câștigat cu 1-0 în fața celor de la Hermannstadt și rămâne pe primul loc în Liga 1, dar Cristiano Bergodi își dorește ca jucătorii lui să nu mai rateze atât de mult din situații clare.

„Jocul mi-a plăcut, a fost un meci bun. Mirko a apărat un penalty în momentul potrivit. Sunt mulțumit! A fost un meci greu, Hermannstadt a fost bătăioasă, s-au dăruit, au jucători buni. Mă bucură mult că am câștigat, îi felicit pe băieți. E bine că ajungem în careu, am ratat ocazii clare în repriza a doua. O să reglăm și aceste lucruri, trebuie să și înscriem. Mitran a jucat mult, sunt mulțumit de el, Papp n-a mai jucat de un an și jumătate, și-a făcut datoria, s-a văzut experiența lui. Echipa s-a comportat bine”, a spus Cristiano Bergodi, imediat după victoria la limită obținută de Craiova la Mediaș.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: