Jucătorii de la Pandurii ies marţi din izolare

Pandurii Târgu Jiu nu a putut juca meciul din week-end de la Miercurea Ciuc pentru că a fost depistat un caz de infectare a unui jucător din lot. DSP Gorj a luat măsura izolării pentru o parte din lotul echipei Pandurii, respectiv jucătorii care au fost consideraţi contacţi direcţi.

Direcţia de Sănătate Publică Gorj a considerat că majoritatea jucătorilor din lotul echipei Pandurii sunt contacți direcți ai jucătorului infectat după ce acesta a jucat câteva minute la finalul meciului restanţă cu Farul Constanța programat la mijlocul săptămânii trecute. Astfel că o parte dintre jucătorii din lot au fost nevoiţi să se izoleze pentru o perioadă de cinci zile, până marţi, când vor efecta un nou test PCR.

Antrenorul Călin Cojocaru a precizat că nu au fost probleme după ultima testare şi nici un jucător nu a avut simptome, nici măcar cel depistat infectat. „Conform noului regulament, un jucător infectat, nu mai are voie 14 zile să intre în contact cu coechipierii, indiferent de testele pe care le face și de rezultatul lor”, a spus antrenorul Pandurilor deşi această regulă nu se aplică tuturor echipelor pentru că jucătorii infectaţi de la cealaltă echipă care joacă pe stadionul din Târgu Jiu au revenit la antrenamente după mai puţin de o săptămână de la depistarea lor şi chiar au jucat la următorul meci al ACS Viitorul Târgu Jiu.

Tehnicianul nu înţelege deciza celor de la DSP Gorj de a nu permite deplasarea la meci deşi existau suficienţi jucători valizi pentru ca partida de la Miercurea Ciuc să se poată disputa.

Începând de marţi jucătorii de la Pandurii care au stat izolaţi în ultimele zile vor avea voie la antrenamente şi vor efectua o nouă testare pentru COVID-19. Dacă nu vor avea alte probleme cei de la Pandurii vor putea juca  la finalul săptămânii meciul cu Dunărea Călărași iar apoi vor avea programat meciul restanță cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: