Pandurii şi Viitorul Târgu Jiu au aflat când joacă restanţele

Fotbalul nu mai este ce a fost şi echipele, mai ales cele din Liga 2, se chinuiesc să joace cu loturi decimate sau cu jucători de la grupele de juniori. Meciurile sunt amânate din cauza infectărilor şi apoi reprogramate, astfel că echipele ajung să joace meciuri la trei zile chiar dacă nu au toţi jucătorii disponibili.

Tot mai des sunt semnalate cazuri de infectare la echipele de Liga 2, iar din acest motiv meciurile cu probleme sunt amânate. Din etapa a 10-a, desfăşurată în week-end trei partide au fost amânate din cauza problemelor cu noul coronavirus.

Au fost amânate jocurile CSM Reșița – Concordia Chiajna, FK Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu și Rapid – Universitatea Cluj, din cauza faptului că Reșița, Pandurii și ”U” Cluj au probleme cu COVID-19, iar DSP nu le-a dat verdict favorabil să poartă juca. Primele două partide au și fost reprogramate la 11 noiembrie, de la ora 11:00.

Astfel că nici o săptămână nu rămâne fără a fi programate restanţe, în cursul săptămânii viitoare fiind programată o restanţă a celor de la Viitorul Târgu Jiu iar următoarea alte două meciuri restanţă, printre care şi cel al târgujienilor de la Pandurii, cu echipa din Miercurea Ciuc.

În săptămâna care începe luni se mai dispută un meci din etapa a 10-a, FCU Craiova  – Aerostar Bacău, programat marți, de la ora 17:00.

Miecuri, 4 noiembrie, de la ora 14:00, este programat un meci în Liga 2, restanța din etapa a 9-a dintre SCM Gloria Buzău – Viitorul Târgu Jiu, meci care nu s-a jucat săptămâna trecută din cauza infectărilor de la echipa lui Flavius Stoican.

Chiar dacă a programat deja aceste jocuri restanţă FRF atenţionează, ca de fiecare dată în perioada de pandemie, că programul meciurilor poate suporta modificări în orice moment, din cauza unor eventuale noi cazuri de COVID-19

Etapa 10 Liga 2:

marți, 3 noiembrie 2020, ora 17:00

U Craiova 1948 SA – Aerostar Bacău

Etapa 9 Liga 2:

miercuri, 4 noiembrie 2020, ora 14:00

SCM Gloria Buzău – Viitorul Târgu Jiu – restanță

Etapa 10 Liga 2:

miercuri, 11 noiembrie 2020, ora 14:00

CSM Reșița – Concordia Chiajna – restanță

FK Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu – restanță

Vizualizări: 647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: