Pandurii a aflat când va juca cu Dunărea Călăraşi

FRF a anunţat programul etapei a 11-a a Ligii 2, etapă în care Pandurii Târgu Jiu va avea programat un joc pe teren propriu. Adversarul va fi Dunărea Călăraşi, echipa pregătită de fostul antrenor al formaţiei gorjene, Cristi Pustai.

Etapa a 11-a a Ligii 2 are în componență un derby pe care inclusiv LPF și l-ar dori în Liga 1. Este vorba de meciul Petrolul – Rapid care a fost programat de FRF și televiziunile deținătoare de drepturi tv să se dispute vineri, 6 noiembrie, de la ora 19:00, în deschiderea etapei de la mijlocul sezonului regulat al acestei ediții speciale de Liga 2. Meciul Petrolul – Rapid este cel mai așteptat derby și în acest sezon de Liga 2, campionat în care ambele echipe se chinuie să urce în clasamentul dominat de FCU Craiova. Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate, momentan, nu mai puțin de șapte meciuri, la Buzău, Slobozia, București, unde Metaloglobus va juca cu echipa ACS Viitorul, Târgu Jiu, acolo unde Pandurii primeşte vizita celor de la Dunărea Călăraşi, Turnu Măgurele, Chiajna și CS Mioveni, în timp ce de la ora 12:00 începe un derby de clasament, ASU Poli – FCU Craiova.

Ultimul joc al etapei ar trebui să aibă loc pe data de 10 noiembrie, de la ora 19:30, pe Cluj Arena, între ”U” Cluj și Farul Constanța. Ținând cont de multiplele cazuri de COVID-19 din cadrul clubului ardelean, partida este nesigură în acest moment.

Etapa 11 Liga 2:

vineri, 6 noiembrie 2020, ora 19:00

Petrolul Ploieşti – Rapid

sâmbătă, 7 noiembrie 2020, ora 11:00

SCM Gloria Buzău – Fotbal Comuna Recea

Unirea Slobozia – CSM Slatina

Metaloglobus Bucureşti – Viitorul Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu – Dunărea Călăraşi

Turris Oltul Turnu Măgurele – FK Csikszereda

Concordia Chiajna – Ripensia Timișoara

CS Mioveni – CSM Reșița

sâmbătă, 7 noiembrie 2020, ora 12:00

ASU Politehnica Timișoara – U Craiova 1948 SA

marți, 10 noiembrie 2020, ora 19:30

Universitatea Cluj – Farul Constanţa

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: