Ce sfat i-a dat Cârciumaru lui Romanescu

„Să asculţi de toţi, dar să faci cum crezi!” Este sfatul pe care i l-a dat Florin Cârciumaru primarului Marcel Romanescu.

În prezent senator, Cârciumaru a declarat că înţelege presiunile la care este supus, în această perioadă, edilul de la Târgu Jiu. „Şi mie, când am ieşit primar, mi s-a impus să dau afară 60 de oameni, nu unul”, a fost reacţia lui Cârciumaru. „Când am avut ocazia să mă întâlnesc cu domnul Romanescu, i-am recomandat să asculte de toţi, dar de decis, să decidă dânsul. În momentul când eşti pe o funcţie, toţi vin şi îşi dau cu părerea ba de asta, ba de cealaltă. Şi eu, când m-am dus în Primăria Târgu Jiu, în 2000, la conducerea judeţului era domnul Mischie. Ştiţi cu toţii cine era domnul Mischie şi cum s-a încercat, pe linie de partid, să mă influenţeze. Mi s-a impus şi mie să dau afară nu unul sau doi (n.r. angajaţi). Mi se făcuse lista de 60 de oameni. Până la urmă, nu am dat niciunul afară şi uitaţi-vă ce echipă este la primărie.”

„Lumea te votează să fii tu administratorul”

Florin Cârciumaru a comentat şi isteria creată în jurul funcţiei de administrator public. De altfel, chiar consilierii PSD au fost cei care au introdus în organigrama primăriei această funcţie. Cu toate acestea, postul nu a fost ocupat. „Niciodată nu am considerat că este util. În toate primăriile s-a aprobat acest post de administrator public. Timpul a demonstrat că foarte multe primării nu au apelat la această lege. Şi eu am considerat că nu este nevoie de aşa ceva. Lumea când te votează pe tine, ca primar, te votează să fii tu administratorul, managerul din toate punctele de vedere. Dânsul are alte opţiuni. Este treaba dânsului”, a mai transmis Cârciumaru.

Vizualizări: 2,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: