Ce spitale din Gorj fac angajări în această perioadă

Două unităţi spitaliceşti din judeţul Gorj fac angajări în această perioadă. Este vorba de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu şi Spitalul Orăşenesc din Rovinari, în ambele cazuri fiind nevoie de asistenţi medicali. În unele situaţii, procesul de selecţie a personalului se va face inclusiv cu supraveghere video şi chiar audio.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu se organizează astăzi concurs pentru selecţia personalului necesar pentru ocuparea celor două posturi vacante de asistent balneofizioterapie. Bătălia se anunţă una crâncenă. „Şase candidaţi s-au înscris pentru cele două posturi. Condiţia este să aibă specializarea de balneolog. Concursul va avea loc începând cu ora 10, la sala de şedinţe a spitalului”,  a spus Vasile Stănculete, directorul medical al Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Concurs supravegheat video

Şi la spitalului Orăşenesc din Rovinari se caută 4 asistenţi medicali generalişti debutanţi. Unul dintre posturi este scos astăzi la concurs. 12 persoane s-au înscris pentru a prinde postul de asistent medical debutant în compartimentul de ortopedie. Dat fiind numărul mare de candidaţi, concursul va avea loc în amfiteatrul Liceului “Gheorghe Tătărescu” din oraş. Concursul va fi filmat pe toată durata desfăşurării. “Examenele vor fi supravegheate video şi chiar audio dacă tehnologia va permite. Este tehnica liceului, folosită la bacalaureat. Am luat această decizie pentru a elimina orice fel de suspiciuni. Cred că organizăm în premieră un astfel de concurs, ne-am inspirat de la colegii din Alba Iulia. Subiectele vor fi trase la sorţi”, a spus Robert Calotescu, directorul Spitalului Orăşenesc din Rovinari.

În unitate mai este nevoie de alţi trei asistenţi medicali pentru ambulatoriul de specialitate, pe compartimentele de urologie, psihiatrie şi neurologie. Concursul de selecţie va avea loc în data de 6 mai. Pentru postul de asistent medical pentru compartimentul de urologie s-au înscris 13 persoane, pentru  cel de psihiatrie alte 13 şi pentru compartimentul de neurologie, 2 persoane. Postul de asistent medical pe compartimentul de neurologie este unul temporar, pentru o perioadă de circa un an şi jumătate.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: