Ce spune directorul Târziu despre medicul băut la volan 

Medicul anestezist de la  Spitalul Târgu-Cărbunești, care a făcut accident fiind sub influența alcoolului, este grav bolnav și este programat pentru transplant, explică directorul Spitalului Constantin Târziu.

Evenimentul rutier a avut loc la Brădești, în apropiere de Filiași. Aflat la volanul mașinii, medicul, în vârstă de 32 de ani, a acroșat un autoturism parcat, după care a intrat într-un gard. Astfel, el are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Directorul Spitalului de Urgență din Târgu Cărbunești, Constantin Târziu, spune că nu a auzit să aibă probleme cu băutura.

”Nu am auzit niciodată că ar fi băut, nu l-am simțit niciodată că mirosea a alcool, ce pot să spun este că a avut o ciroză hepatică de cauză necunoscută. Era pus pentru transplant hepatic, a fost internat în câteva rânduri la Cluj, avea ciroză cu ascită. (…) Nu pot să fiu eu în fiecare zi lângă fiecare doctor sau în fiecare secție să văd ce să întâmplă”, a spus Târziu, într-un interviu la Radio Infinit

”Nu pot să prevăd ce se putea întâmpla, dar sigur nu rămânea băut. Era medic de terapie intensivă,  care trebuie să intre, când e nevoie, în sala de operație”, a mai spus Târziu.

Vizualizări: 7,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: