Ce spune liderul AUR Gorj despre excluderea lui Șoșoacă

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor Gorj, Nicu Fîciu, a vorbit despre excluderea din partid a parlamentarului Diana Șoșoacă. Aceasta a fost dată afară din partid după ce ar fi participat la o petrecere la care nu se respectau normele impuse de pandemie.

Fîciu recunoaște faptul că senatorul Șoșoacă are un comportament mai diferit. Tot acesta spune că, după ce ocupi o funcție importantă, atitudinea și limbajul trebuie să fie temperate. 

”Cei de la București știu ce este cel mai bine pentru partid. Cred că decizia a fost luată datorită comportamentului mai accelerat al doamnei Șoșoacă. Campania de face într-un fel, dar după ce ocupi o funcție în Parlament trebuie să îți schimbi comportamentul și tonul vocal. A depășit mai mult măsura, chiar dacă i-a fost trasă atenția”, a spus Fîciu.

Tot acesta spune că au fost multe persoane care nu s-au alăturat acestui partid, tocmai din cauza comportamentului pe care îl are senatorul Șoșoacă. ”Eu am avut discuții cu mulți oameni de la nivel de județ care voiau să vină alături de noi, dar au zis că nu vin decât dacă scăpăm de doamna Șoșoacă. Spuneau că nu o reprezintă și nu au vrut să vină. Știu că este mai vocală, dar toate au o limită”, a mai afirmat Nicu Fîciu.

Diana Șoșoacă era cea mai vocală apariție din AUR. Ea a intrat în Parlament candidând pe listele AUR în urma unui protocol de colaborare semnat între Partidul Neamul Românesc și Alianța pentru Unirea Românilor.

Vizualizări: 2,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: