Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Turceni, producţie record în luna octombrie

Complexul Energetic Turceni a avut în luna octombrie o producţie record, cea mai mare de la înfiinţarea acestuia în 2003.

Termocentrala de la Turceni a produs în luna octombrie 2009 circa 785.000 de megawaţi, cea mai mare producţie lunară de la înfiinţarea complexului energetic încoace. Ionel Manţog, directorul economic al CE Turceni, a spus că şi consumul de cărbune a fost unul record, de 1.035.000 de tone, dintre care 705.000 tone din producţie proprie, diferenţa de la SNLO.

Manţog pune reuşita complexului în primul rând pe schimbarea de mentalitate a angajaţilor: „Complexul Energetic Turceni are resurse şi pentru performanţe mai bune şi cred că acest record va fi depăşit în perioada imediat următoare. Pentru atingerea unor obiective, primul pas este să ţi le propui”.

Ionel Manţog spune că a început să dea rezultate şi parteneriatul încheiat cu Hidroelectrica. „Pentru că în perioada de vară a fost o criză de producţie, am căutat breşe în piaţă, fiind conştienţi că se pot atinge parametri superiori anilor trecuţi, aşa că am angajat contracte care au putut fi onorate”, a mai spus directorul economic al CE Turceni.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: