Directorii ITM şi AJOFM, instalaţi în funcţii

Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj au, de ieri, noi conduceri. Este vorba de Vasile Golop şi Mihaela Moţa.

Vasile Golop este noul director al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) iar Mihaela Moţa noul director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). Cei doi au fost numiţi oficial în funcţii ieri în urma concursului susţinut la Bucureşti. Vasile Golop a lucrat ca ofiţer în cadrul Ministerului de Interne, în perioada 1984-2002, după care, timp de şapte ani de zile, a fost consilier juridic la mai multe firme din Târgu Jiu.

„Nu pot să mă pronunţ încă dacă vechea conducere şi-a făcut sau nu treaba. Tot ce pot spune este că instituţia va avea performanţe bune, pentru că foarte important este colaborarea cu angajaţii din subordine, ceea ce nu cred că va fi o problemă”,  a declarat Vasile Golop, director coordonator ITM Gorj.

Mihaela Moţa:Voi ajuta şomerii să-şi găsească un serviciu

La Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, în locul lui Ion Ciochină, a fost numită pe funcţia de director coordonator Mihaela Moţa. Ea lucrează în sistem de peste 10 ani.  Conducerea Prefecturii are mare încredere în aceasta. „Mihaela Moţa este un om capabil, este un om care a lucrat în Agenţie. Sunt sigur că îşi va face treaba”, a precizat Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj.

În prezent, în judeţul Gorj sunt peste 13.000 de şomeri. Noul director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, Mihaela Moţa, vrea ca numărul acestora să scadă. “Este nevoie de mult mai multe locuri de muncă în acest judeţ, voi încerca, pe cât se poate, să ajut şomerii să-şi găsească un serviciu”, a declarat  Mihaela Moţa, director coordonator AJOFM Gorj.

 Şi directorii adjuncţi ai celor două instituţii au fost schimbaţi din funcţii, la AJOFM a fost numită Mihaela Ţărândă iar la ITM noii directori adjuncţi sunt George Romanescu şi Simona Dumitraşcu.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: