Ceferiştii gorjeni au semnat contractele de muncă

Ceferiştii au renunţat la grevă. Sindicatele au reuşit să ajungă la un acord cu reprezentanţii Ministerului Transportului şi au fost încheiate contractele colective de muncă atât la CFR Călători cât şi la CFR Infrastructură.

Miercuri au fost încheiate contractele colective de muncă la CFR Călători, iar ieri a venit şi rândul celor de la CFR Infrastructură. Astfel stând lucrurile, ceferiştii au renunţat la grevă. „Am semnat contractele colective de muncă, ca atare nu vom mai face grevă. În momentul în care semnează acordul, conflictul de interese se stinge”, a declarat Gheorghe Frăţică, preşedintele Federaţiei Mişcare- Comercial.

Sindicatele au reuşit să obţină câteva beneficii pentru angajaţii CFR Călători şi Infrastructură, însă nu s-au purtat discuţii în ceea ce priveşte stoparea disponibilizărilor. „Am obţinut o stabilitate a locului de muncă deoarece lipsa contractului de muncă la nivel de unitate este un mare dezavantaj, atât pentru angajator cât şi pentru angajat”, a mai precizat Gheorghe Frăţică.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: