Cei mai buni atleți din România aleargă pe stadionul din Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu devine, pentru o zi, capitala atletismului românesc. Oficialii Federației Române de Atletism au ales orașul lui Brâncuși drept gazda pentru Ediția a III-a a Campionatului Național de Seniori și U23 la 10 000 metri, întrecere care are loc sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

 La startul întrecerilor se vor afla nume grele ale atletismului din România, atât la masculin, cât și la feminin.

Iubitorii de sport din Târgu Jiu vor avea parte de un eveniment deosebit, în care au posibilitatea să vadă la lucru câțiva dintre sportivii de elită ai atletismului românesc, care vin la Târgu Jiu cu gândul de a-și îmbogăți palmaresul cu noi medalii, dar care vor să-și depășească și propriile recorduri și, de ce nu, poate să atingă noi recorduri naționale. „Sunt câteva motive pentru a fi prezenți la acest eveniment atletic găzduit de orașul Târgu Jiu, în care vom avea ocazia să urmărim o luptă extrem de spectaculoasă pentru medalii.  Prima cursă, cea feminină, va începe la ora 17.00. Cursa masculină de 10 000 de metri va începe la ora 18.00”, a anunțat site-ul oficial al CSM Târgu Jiu care este unul dintre organizatorii competiției.

Ion Bură, antrenor în cadrul secției de atletism de la CSM Târgu Jiu și director al concursului de sâmbătă, a transmis o invitație tuturor iubitorilor de sport din Târgu Jiu

”Ne bucurăm că Federația Română de Atletism a atribuit orașului nostru posibilitatea de a organiza o asemenea competiție de nivel național. Avem un stadion foarte bun pentru atletism. Avem și tradiție în atletism, cu numeroase medalii importante obținute de sportivii din Târgu Jiu și Gorj, atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Vreau să le fac o invitație tuturor iubitorilor de sport, și în special celor care iubesc atletismul, să vină sâmbătă după-amiază pe Stadionul ”Constantina Diță”, pentru a vedea o competiție cu adevărat spectaculoasă”, a precizat pentru sursa citată antrenorul Ion Bură.

Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: