Cel mai bun filtru de apa pentru cafeneaua sau restaurantul tau

In articolul următor îți vom recomanda cel mai bun filtru de apă pentru afacerile Horeca.

Filtrele din seria Big Blue 20" duble cu inserții din alamă sunt recomandate pentru purificarea apei în case, case de la țară, cafenele și restaurante. Așadar, optează pentru un filtru apă Big Blue dublu, care este un ansamblu complet, pre-asamblat de purificare a apei și care filtrează apa de impurități până la 5 microni. Sistemul este completat cu două carcase de filtrare Big Blue, un suport dublu de montare a carcasei filtrului, o cheie pentru carcasa filtrului și mamelele de conectare dintre carcasele de filtrare. În plus, unitatea vine cu cartușe de filtrare preinstalate. Cele două cartușe de filtrare instalate sunt cu un filtru de sedimente cu pliuri de până la 20 microni și un filtru de sedimente cu pliuri de 5 microni.

Filtru apă Big Blue dublu - Caracteristici

Dimensiunile standard ale filtrului sunt cu înălțime de 20" și diametru până la 120 mm. Pachetul include un suport de montare și o cheie. Pentru conectarea la alimentarea cu apă, se utilizează un filet cilindric intern de 1 ”. Caracteristicile principale ale sistemului dublu de filtrare a apei Big Blue sunt: 

  • Presiunea maximă a apei nu depășește 0,6 MPa. 
  • Temperatura maximă a apei nu depășește 40 de grade С.
  • Mediul de lucru este apa. 
  • Materialul interior al filtrului este alama. 
  • Materialul filtrului este polipropilenă.

Filtrele principale au ca scop eliminarea impurităților mecanice din apa menajeră. Cu aceste unități, poți corecta culoarea și turbiditatea apei. Protejează și prelungește durata de viață a robinetului principal, precum și a instalațiilor sanitare, electrocasnice, țevi, supape.

Filtru de apă Big Blue dublu

Sistemul dublu de filtrare Big Blue 20” este proiectat pentru a găzdui elemente de cartuș și/sau umplerea filtrului pentru purificarea ulterioară a apei reci în condiții menajere. Utilizarea carcaselor de filtrare în două trepte 1 MC 10" T2 este recomandată în cazurile în care sunt necesare cartușe cu proprietăți de filtrare diferite. Acest lucru va facilita foarte mult instalarea și întreținerea ulterioară a sistemului, în comparație cu dispozitivele individuale.

Filtru apă Big Blue dublu  - Avantaje

  • Rotirea colectorului cu 180 de grade îți permite să instalezi carcasa filtrului în principal, pe direcția fluxului de apă, atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.
  • Colectorul este format din două părți și are fante separate.
  • Țeava principală poate fi poziționată pe perete și astfel, poți economisi spațiul.
  • Sistemul duplex este integral cu cartușe filtrante incluse și filet de 1”.
  • Dispozitivul vine cu găuri tehnologice speciale prevăzute pentru a ameliora excesul de presiune și a scurge apa reziduală.
  • Setul extins include o cheie cu care poți deșuruba filtrul de la capac, precum și o inserție de etanșare albă pentru elementele fără cartuș. Pe capacul carcasei este instalat un calendar pentru urmărirea ușoară a ultimei înlocuiri a elementului filtrant.
  • Filtrul de apă Big Blue dublu de înaltă performanță   este un sistem de purificare a apei care constă din două dispozitive din plastic albastru de 20 ", care sunt montate pe un cadru metalic.
  • Carcasele opace ale filtrelor Big Blue de 20" previn fotosinteza în cartușe. Carcasele sunt, de asemenea, echipate cu supape de aer pentru a purga aerul la schimbarea cartușelor.

În acest sistem dublu de înaltă performanță, adică cartușele Big Blue de 20 inch sunt dezvoltate pentru diverse medii de filtrare și sunt utilizate pentru purificarea apei de duritate, clor, fier, impurități mecanice și alți contaminanți. Filtrul are o capacitate mare de curgere și rezistență la presiunea ridicată a apei. Unitatea ajunge complet asamblată pentru instalare. Instalarea se face foarte ușor. Pur și simplu se montează unitatea pe perete și în linia de alimentare cu apă. Sistemul standard este configurat pentru a avea un flux de apă de la stânga la dreapta. Dacă instalarea ta necesită direcția opusă, pur și simplu alege opțiunea dorită.

 

Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: