Cel mai bun prieten al celui mai mare lingău al omului

Dintre mizerabilii din presă, câteva nume ies în evidență prin oportunism, lipsă de demnitate și degradare morală fără putință de vindecat. Chiar și dintre acele nume, din top, unul ridică fruntea și mai acătări, reușind să se scuture de concurență, în drumul către titlul de cea mai mare lichea din presă.

Îl cheamă Ciutacu și, în timp ce e lăudat de prietenul Mircea Badea că ia niște mii bune de euro pe lună și își plimbă fundul într-un BMW de ultimă generație, locuiește într-un apartament social din Rahova. Exact, marele luptător pentru drepturile amărâților de pensionari stă într-un apartament unde plătește o chirie modică. Restul e suportat de stat. Și dac-ar fi singurul mod în care statul îl ajută pe Ciutacu, ar fi bine. Victor Ciutacu, deci, justițiarul lui Felix, ocupă un apartament în care ar putea locui o familie de oameni săraci. De asemenea, bălește pe invitați la modul grotesc, mai ales când aceștia sunt femei. Până și de Udrea a ajuns să spună că-i place, doar în virtutea libidinoșeniei. Libidinoșenie dusă la absurd când s-a oferit, în direct, în timp ce o intervieva pe pupila lui Dragnea, Cătălina Ștefănescu, ”s-o pupe pe frunte”.

Nu cunosc dedesubturile mutării lui Ciutacu de la Antena 3 la RTV, dar vă recomand articolul noii sale colege, Sorina Matei. Care l-a caracterizat mai amplu și mai bine decât mine. Deși pentru mine ar fi fost de ajuns o singură caracterizare: Ciutacu e cel mai bun prieten al lui Mircea Badea. Există ceva mai descalificant de-atât?

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: