Cel mai bun sportiv din Mehedinti este un gorjean din Tismana

Judeţul vecin Mehedinţi şi-a premiat deja campionii din acest an iar cel mai bun sportiv a fost desemnat un gorjean. Florin Sorca, de la secția de kaiac-canoe a CSS Orșova este originar din Tismana, şi a cucerit anul acesta medalia de argint la Campionatul European de Juniori.

Direcţia Județeană pentru Tineret și Sport Mehedinți a premiat joi cei mai buni sportivi care au reprezentat în 2019 la diferite competiţii județul Mehedinți. Pe primul loc în clasamentul sportivilor premiaţi în competiţii naţionale şi internaţionale s-a clasat Florin Sorca, de la secția de kaiac-canoe a CSS Orșova. Sportivul este din Tismana şi locuieşte la Târgu Jiu iar anul acesta a cucerit medalia de argint la Campionatul European de Juniori. „Podiumul a fost completat de colegii săi de club Angela Bondariuc si Nicoleta Popa, ambele medaliate tot cu argint la Europenele de juniori de kaiac-canoe. Diferenta a făcut-o faptul că Sorca s-a clasat pe locul 4 la Mondiale, în timp ce fetele au fost pe 5, la CM de juniori”, informează site-ul de sport mehedinţean Săptămâna Fotbalistică. De precizat că toți sportivii premiați sunt juniori, iar cei de la CSS Orșova provin din afara judeţului, majoritatea fiind din Moldova.

Ionuţ Florin Sorca a cucerit în 2019 medalia de argint la Campionatul European de Juniori  şi a  reprezentat România la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori şi tineret de la Bascov-Budeasa. Acesta s-a clasat pe locul 4, la canoe-4 juniori 500 m, unde a concurat alături de Cristian Baccela, Mihai Băţăgui şi Cosmin Niţu.

Vizualizări: 2,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: