Cel mai în formă pandur nu joacă la Cluj !

Cel mai bun pandur din meciul pierdut cu Petrolul, Viorel Nicoară, nu poate juca la Cluj. Motivul nu este vreo accidentare sau suspendare, ci faptul că mijlocaşul împrumutat chiar de la CFR Cluj nu are drept de joc. Clujenii au procedat la fel şi în sezonul trecut în cazul lui Paul Batin, un alt jucător împrumutat de panduri de la ceferişti.

Pe lângă Nicoară care nu va juca sigur la Cluj, Pustai ar putea fi lipsit şi de aportul lui Vlad, Băcilă sau Matulevicius, toţi incerţi. Singura veste bună e revenirea lui Voiculeţ.

„Vitezistul” tras pe dreapta !

Ce moment nepotrivit pentru panduri să nu-l poată folosi pe Nicoară! Mijlocaşul chiar era în „vână”, cum spun fotbaliştii. Nicoară a fost foarte activ în meciul pierdut cu Petrolul, 1-3, reuşind unicul gol al echipei sale, dar şi multe curse în banda stângă prin care l-a pus în mare dificultate pe mult lăudatul Alcenat. Din păcate, Nicoară va fi „tras pe dreapta” la Cluj. Mijlocaşul de 25 de ani e jucătorul CFR-ului, împrumutat până în vară la Tg-Jiu, iar ceferiştii nu-i permit să joace în duelul direct de vineri. „Nu am drept de joc. Aş fi vrut să joc, sunt jucător profesionist, dar asta e viaţa. Trebuie să câştigăm acum cu CFR şi apoi cu Dinamo. Primul meci important e cu CFR, apoi cu Dinamo. Se spune că Pandurii sunt naşii CFR-ului, sperăm să fie şi acum la fel. E diferenţă de un punct între noi şi locul 3. Dacă batem la CFR putem urca înapoi pe podium. Pe Dinamo trebuie să o batem dacă mai vrem în Europa League. Suntem bine cu moralul, mai sunt 9 etape, mergem înainte. Automat jucăm cu presiune. Este puţină presiune”, a declarat jucătorul adus sub formă de împrumut din Gruia.

300de  minute a prins Nicoară la Pandurii în 6 etape. În primele 19 runde petrecute la Cluj, mijlocaşul jucase doar 289 de minute. Contra Petrolului a înscris primul său gol din acest sezon

Din vară încotro ?

E clar că Nicoară a primit mai multă încredere la Tg-Jiu decât la Cluj. Dovadă că în 6 runde a jucat deja mai mult ca în cele 19 petrecute în Gruia. Cu toate astea, mijlocaşul care a apărut pe radarul ligii 1 la Brăneşti, vrea să revină din vară la CFR. Nicoară nu exclude totuşi să rămână la Tg-Jiu, cu o condiţie fermă însă. „Pentru la anul vreau să mă întorc la CFR. Nu ştiu ce să spun dacă voi continua aici. Dacă prindem o cupă europeană, aş vrea să rămân. Oricine ar vrea să joace în cupele europene”, spune mijlocaşul care şi-a avertizat deja colegii în privinţa pericolelor din tabăra CFR-ului. „Nu sunt secrete în fotbal, se vede cu ochiul liber. Au jucători buni, jucători cu experienţă, jucători de sute de mii de euro sau milioane, Mureşan, Kapetanos, Deac şi alţii.”

55 – de meciuri şi 3 goluri a strâns Nicoară în Liga 1. Mijlocaşul de 25 de ani e evaluat la 700 de mii de euro

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: