Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cel mai mare număr de infectări de la începutul pandemiei

1504 noi cazuri de coronavirus au fost depistate în România în ultimele 24 de ore din 25.052 de teste prelucrate, fiind un alt record de la începutul epidemiei și pentru prima dată când este depășit pragul psihologic de 1500 de infectări zilnice.

Gorjul este trecut cu 9 cazuri pe raportarea Grupului de Comunicare Strategică, Doljul cu 26, Mehedinți cu 12, Olt cu 18, iar Vîlcea cu 42.

"De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: obezitate grad I, sechele AVC (accident vascular cerebral) și demență. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj s-au prelevat 9427 teste, din care 70 sunt în așteptare", a transmis joi Direcția de Sănătate Publică Gorj.

În unitățile sanitare de profil din România, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.288. Dintre acestea, 492 sunt internate la ATI.  

Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: