Cele 361 de locuri de muncă de la Minprest nu s-au ocupat

Directorul Minprest, Gabriel Giorgi, a declarat ieri că până acum au fost selectate pentru angajare dosarele a 230 de persoane. Minprest angajează 360 de persoane, dar selecţia este făcută de Divizia Minieră, a explicat Giorgi. „Analiza dosarelor a fost la Divizia Minieră. Criteriile au fost stabilite de Divizia Minieră.  Au depus dosarele doar a 230 din cele 361 pentru angajare. Din cele 230, cinci nu îndeplinesc criteriile pentru că nu au cazierul curat“, a declarat Giorgi.

Directorul a mai spus că astăzi urmează angajarea a încă 30 de persoane, în total fiind încadrate în muncă, până acum, 60 de persoane.

Primarii sunt în continuare nemulţumiţi deoarece nu au fost întrebaţi atunci când a fost făcută lista cu angajările. Printre ei este şi primarul din Rovinari, Dorin Filip. „Directorul Diviziei Miniere a spus că nu va face nici un fel de angajare fără să facă anchetă socială la primărie. Nu mi s-a cerut nicio anchetă, iar oamenii care au venit la mine nu au putut fi ajutaţi. Poate au făcut la alte primării, dar la mine nu“, a declarat Filip. (M.B.)

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: