Centru de vaccinare fără vaccin

"Avem centru de vaccinare anti-Covid 19, însă nu avem vaccin", a scris sâmbătă pe pagina de socializare primarul din comuna gorjeană Stoina, Laurențiu Anghel. Oficial, etapa a doua a campaniei de vaccinare a început vineri.

Sunt șapte localități din Gorj arondate la centrul de la Stoina. "Nu știu dacă trebuie să acuz pe cineva. Poate doar o simplă incompetență a ministerului de resort. În ciuda polemicilor create, mulți cetățeni care trebuie să intre în etapa a-ll-a de vaccinare sunt interesați de acest vaccin. Așa cum am mai spus pe rețelele de socializare avem arondate alte 7 comune și sper că la un număr așa de mare de cetățeni să fim luați în calcul de autorități,ce știm în acest moment este o ceață totală", a transmis primarul din Stoina.

Laurențiu Anghel spune că se va vaccina și speră că "populația va înțelege importanța acestui vaccin, la fel de necesar precum cele anterioare lui".

"Până astăzi, 16 ianuarie 2021, ora 14.00, s-au primit 2.727 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 2.444 persoane”, a transmis DSP Gorj.

Vizualizări: 1,601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: