Vrea centru de vaccinare în localitatea sa. Cel mai apropiat este la zeci de kilometri!

Un primar din Gorj își dorește centru de vaccinare la el în localitate. Este vorba despre primarul din comuna Turburea, Ion Bârcă. Primarul se arată nemulțumit de faptul că cetățenii din localitatea sa sunt arondați la centrul de vaccinare din Stoina, pentru că distanța este mai mare.

”Chiar vreau să mă implic în această chestiune, dar vreau ca și cei de la DSP să îmi dea un sprijin. Ca și vaccinare m-au trecut la Stoina. Am și vorbit cu președintele Consiliului Județean și a promis că ne ajută, că vom face vaccinul la Târgu Cărbunești. Și acolo e distanța mare. Eu am un centru de permanență foarte dotat și aranjat. Cred că era mai bine să fie vaccinarea aici. Am încercat să fac lucrurile cât mai bune pentru locuitorii din Turburea”, a spus primarul din Turburea, Ion Bârcă, la Radio Infinit.

Acesta va face solicitare către DSP Gorj pentru ca în Turburea să fie centru de vaccinare: ”O să fac adresă către directorul DSP Gorj, să facem centru de vaccinare la Turburea. Până acum i-am zis doar verbal. Ne dăduseră la Stoina, iar drumul peste deal este impracticabil, iar până la Cărbunești sunt aproape 30 de kilometri, distanța este mare. Ce bătrân se duce până al Stoina sau Cărbunești? Dacă vrem să ajutăm oamenii, trebuie să face centre cât mai aproape de ei”, a mai afirmat Bîrcă.

Vizualizări: 1,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: