Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Centru SMURD, la Tismana

Marți, 09 Aprilie 2019, începând cu ora 11:00, în fața Casei de Cultură din centrul orașului Tismana, va avea loc ceremonia ocazionată de operaţionalizarea unui echipaj SMURD în cadrul Gărzii de Intervenţie Tismana – subunitate componentă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Lt.col. Dumitru Petrescu“ al Judeţului Gorj.

Ceremonia va debuta prin prezentarea onorului și intonarea imnului de stat al României, va continua cu slujba religioasă și discursuri ale reprezentanților prezenți și se va încheia cu defilarea Gărzii de Onoare.

"Prin sprijinul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, subunitatea a fost dotată cu o ambulanţă tip B2. Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana va interveni pentru acordarea primului ajutor calificat, în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, în comunele Peștișani, Godinești, Padeș și orașul Tismana. Ambulanţa va fi încadrată cu subofiţeri absolvenţi ai cursului de prim-ajutor calificat, iar participarea la misiuni va fi coordonată de dispeceratul integrat ISU-SAJ Gorj", arată un comunicat de presă.

La ceremonia de operaționalizare a echipajului SMURD vor participa reprezentanți si Instituţiei Prefectului judeţului Gorj, Consiliului Judeţean Gorj, autorităților publice locale, precum și ai altor instituții publice din județul Gorj.

Vizualizări: 2,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: