Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru milioane de euro pentru spitalul din Rovinari

Spitalul Orășenesc ”Sfântul Ștefan” din Rovinari va intra anul acesta în reabilitare totală, printr-un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional, în valoare de 4 milioane de euro. Anunțul a fost făcut de primarul Robert Filip duminică, atunci când spital din Rovinari a împlinit 30 de ani de la înființare.

“În acest an semnăm contractul de finanțare pentru dotarea întregului spital cu aparatură nouă, în valoare de 10.000.000 lei, proiect care cuprinde, printre altele, computer tomograf si RMN”, a mai spus Filip. 

Spitalul a atras în ultimul an și jumătate 8 medici - pentru secțiile Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie, Radiologie, Medicină internă, Pediatrie, Psihiatrie, Ortopedie-Traumatologie și Urologie. “Și pentru că punem preț pe calitatea serviciilor medicale, iar sănătatea locuitorilor orașului este foarte importantă pentru noi, anul acesta alți 14 medici vor veni să lucreze la Rovinari pentru ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să meargă în alte orașe pentru tratament”, a menționat primarul din Rovinari. (A.M.)

Vizualizări: 1,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: