Centrul Militar recrutează ofiţeri

Tinerii din Gorj care vor să urmeze o carieră militară o pot face. Centrul Militar Gorj desfăşoară în această perioadă sesiunea de recrutare şi a pus la dispoziţie aproape 300 de locuri, atât pentru băieţi cât şi pentru fete. Termenul limită de înscriere este 9 iulie.

În această perioadă, Centrul Militar Gorj caută candidaţi pentru instituţiile militare de învăţământ în anul 2010 -2011 pentru un număr de 286 de locuri, dintre care 43 pentru fete, la şcoala de maiştrii militari. Perioada de şcolarizare este de doi ani, iar centrele de pregătire sunt Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale de la Constanţa, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” de la Boboc, judeţul Bacău şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “BASARAB I” de la Piteşti. Până acum 30 de tineri s-au arătat interesaţi să devină maiştrii militari şi s-au înscris la Centrul Militar Gorj. Tinerii care doresc să acceadă  la aceste posturi trebuie să aibă maxim 24 de ani, să nu aibă cazierul judiciar pătat, să fie absolvent al unui liceu cu diplomă de bacalaureat, sau cel puţin să fie cursanţi în anul terminal la liceu şi să fie apţi din punct de vedere medical. „Oricine îndeplineşte aceste condiţii se poate înscrie pe unul dintre aceste posturi. Lucru foarte important pe care tinerii doritori trebuie să-l ştie este că nu vor plăti şcolarizarea”, declară Dan Milcu, colonel la Centrul Militar Gorj.

Totodată conducerea centrului face apel la tinerii care au împlinit 18 ani să se prezinte la Centrul Militar Gorj pentru a intra în evidenţa lor, măsură obligatorie, intrată în vigoare la începutul acestui an.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: