CEO ar putea da bani la Pandurii

Sportul ar putea primi, din nou, bani de la Complexul Energetic Oltenia, după aproape un an în care compania a renunţat la sponsorizarea activităţii sportive din judeţ. Cum va încheia anul pe profit, oficialii CEO se gândesc să reia finanţarea sportului.

Complexul Energetic Oltenia a devenit asociat doar cu numele la clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Finanţarea a fost sistată ca urmare a valurilor de disponibilizări din cadrul companiei și a pierderilor uriașe înregistrate în ultimii ani.

„Estimăm închiderea anului pe profit între 270 și 300 de milioane de lei. Nu putem estima exact. Important este că avem și lichidităţi. Sportul este un subiect pe care l-am abordat. Prin legea finanţării sportului, aprobată de actualul Guvern, se poate lua în calcul acest lucru. Eu cred că poate fi o componentă. Nu știu dacă substanţială, dar un mic suport poate să aibă. Strict în condiţiile legii și fără să afecteze bugetul de venituri și cheltuieli al companiei. Toată lumea se bucură de această evoluţie pozitivă. Dar dacă venim fiecare cu cerinţe... E ok. Vrem să finanţăm sportul, oamenii vor salarii mai mari. Trebuie să fim foarte prudenţi pe viitor”, a declarat ministrul Toma Petcu.

Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: