CEO bagă banii de şuruburi în Hotelul Maiami

Conducerea Complexului Energetic Oltenia are preocupări greu de înţeles într-o perioadă în care investiţiile sunt aproape de zero şi când angajaţii strâng bani pentru hârtie, şuruburi şi alte materiale! Compania a demarat procedura de licitaţie pentru a găsit o firmă care să stabilească ce investiţii trebuie făcute pentru ca Hostelul Maiami de pe Calea Eroilor să devină hotel de 3 stele.

Complexul Energetic Oltenia vrea să plătească 251.807 de lei unei firme care să elaboreze documentaţia pentru modernizarea Hostelului Miami astfel încât să obţină avizele necesare pentru a funcţiona ca unitate de cazare de tip hotel de 3 stele. Pentru asta, complexul vrea să identifice costurile, dar şi tipurile de lucrări pentru a se ajunge la 3 stele.

Potrivit caietului de sarcini, se doreşte dotarea clădirii cu lift, amenajarea şi extinderea restaurantului, amenajare terasă exterioară, amenajarea spaţiilor de cazare, realizarea unei săli de conferinţe, parcare, reamplasarea recepţiei, înlocuirea instalaţiilor şi tâmplăriei, etc. Hostelul Maiami are 30 de camere duble şi un apartament de 4 locuri, iar preţurile de cazare sunt între 100 şi 280 de lei, conform informaţiilor de pe site-ul CE Oltenia. Data limită de depunere a ofertelor este 10 august. Demersul CE Oltenia nu este rău, dar pare nepotrivit în condiţiile în care sunt problemele de asigurare a materialelor pentru desfăşurarea activităţii în cariere şi termocentrale. Amplasarea hotelului este foarte bună, chiar pe Axa Brâncuşi, dar nu se ştie câte persoane s-au cazat în hotel, care sunt costurile şi care sunt veniturile.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: