Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CEO: Program de 7 zile până la sfârşitul anului

Minerii şi energeticienii vor avea mult de muncă până la sfârşitul acestui an. De luna viitoare, vor munci şapte zile din şapte. Programul va rămâne la fel tot anul, anunţă managerul companiei energetice. Sorinel Boza a mai precizat că producătorul de energie întâmpină probleme din cauza infrastructurii CFR. „Am dispus să se muncească şapte zile din şapte de la 1 iulie. Din păcate, probleme pe care le avem acum sunt de transport al cărbunelui, de deschidere a fronturilor de lucru. Din cauza colegilor de la CFR, transportăm în loc de cinci navete la Işalniţa, transportăm două. În loc de zece navete la Turceni, transportăm şase. Probleme de infrastructură, locomotive defecte”, a declarat Boza, la Accent TV.

Pentru că este de lucru, salariaţii vor avea program şapte din şapte cel puţin până la finalul acestui an. „Suntem nevoiţi să mergem şapte din şapte şi vom merge aşa, estimez eu, tot anul acesta. Este de lucru şi va fi întotdeauna de lucru. Va trebui să ne facem griji când nu o să mai avem de lucru”, a conchis Boza. (A.A.)

Vizualizări: 2,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: