CEO, reacție după acuzele primarului Filip: Afirmația sa este lipsită de suport real și legal

Oficialii Complexului Energetic Oltenia (CEO) reacționează după ce primarul din Rovinari a transmis că vor plăti taxele și impozitele locale cu penalități pentru că nu le-ar fi plătit la timp. Într-un comunicat de presă, CEO a transmis că este la zi cu toate aceste dări.

Complexul Energetic Oltenia a achitat, in integralitate, transa I aferentă impozitelor si taxelor locale, în termenul de scadență prevăzut de legislația în vigoare, respectiv până la data de 31.03.2019. Ținem să menționăm totodată că inclusiv impozitele și taxele locale către Primăria Rovinari au fost achitate în data de 28.03.2019 (...) contrar declarațiilor făcute în spațiul public, în data de 09.04.2019, de către primarul acestui oraș. Prin urmare, afirmația publică a edilului potrivit căreia administrația locală va percepe penalități CE Oltenia pentru neplata taxelor si impozitelor este lipsită de suport real si/sau legal", a fost reacția companiei.

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a transmis luni la Tele 3 că aceste taxe nu ar fi plătite, iar compania riscă să plătească și penalități: “Nu ne-au plătit impozitele. O să intre pe penalizări. La alții au plătit, nouă nu ne-au plătit”.

Vizualizări: 2,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: