Serviciul Județean de Ambulanță angajează șoferi

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a scos la concurs două posturi de șofer. Este vorba de o funcție contractuală de execuție vacantă de șofer autosanitară I la Stația Centrală Târgu Jiu și o alta, tot contractuală, de şofer autosanitară II pentru aceeași stație.

Candidații la postul de șofer autosanitară I trebuie să aibă diplomă de bacalaureat/diplomă de absolvire a liceului, permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C, 6 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca șofer autosanitară II, diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier și cazier auto eliberat de către Poliția Rutieră.

Dosarele de candidatură se pot depune până în data de 19 aprilie. Concursul va începe în 3 mai, cu proba scrisă, iar interviul a fost programat pentru data de 8 mai.

Candidații la postul de șofer autosanitară II trebuie să întrunească aceleași condiții, doar vechimea solicitată este mai mică, respectiv 3 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist. În acest caz, termenul limită de depunere al dosarelor este 12 aprilie. Proba scrisă a fost programată pentru 22 aprilie, iar interviul va fi susținut de candidați în 25 aprilie.

Vizualizări: 3,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: