Cercetat pentru delapidare

În data de 21 aprilie a.c., în intervalul 13:00-18:00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Turceni, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţei Brăneşti au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite pe linie economică.

   Cu această  ocazie pe D.E. 79-localitatea Brăneşti, a fost  oprit pentru control un autotractor condus de C.I., 38 ani, din comuna Tulburea, judeţ Gorj ce tracta o semiremorcă încărcată cu cantitatea de 7.740 kg fier vechi, conform documentelor de provenienţă,  pentru o societate comercială din municipiul Craiova, judeţ Dolj.

   Existând suspiciuni cu privire la cantitatea reală de material feros  existent  în semiremorcă, s-a procedat la recântărirea acesteia, constatându-se  în plus cantitatea de 16.100 kg deşeu fier vechi pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

   Întreaga cantitate de material feros a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea provenienţei legale a acesteia, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

   Urmează ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: