Cere reabilitarea urgentă a drumului județean

Un primar din Gorj cere Consiliului Județean reabilitarea de urgență a unui drum județean. Este vorba de drumul județean 663 care trece prin comuna Dănești. Mădălin Paliță a solicitat turnarea de urgență a unui strat de asfalt, dar și refacerea acostamentelor și a rigolelor. Mai mult decât atât, acest tronson ar trebui și semnalizat corespunzător.

Autoritățile locale din comuna Dănești susțin că, din cauză că pe acest drum nu s-a făcut până în acest moment nicio reabilitare, starea lui nu este una tocmai bună. ”Având în vedere degradarea excesivă a îmbrăcămintei asfaltice pe DJ 663 - Școala Primară Dănești și până la intersecția cu drumul sătesc 317 vă rugăm să includeți în planul de reparații și acest tronson de drum, întrucât nu au fost făcute reparații majore de la momentul edificării. În acest moment se impune turnarea unui nou strat de îmbrăcăminte asfaltică, dar și refacerea acostamentelor și a rigolelor”, se arată în adresa înaintată Consiliului Județean.

Ar fi nevoie și de câteva indicatoare și marcaje rutiere. Solicitarea a avenit din partea polițiștilor din comună. ”Ca urmare a adresei venite de la Postul de Poliție Dănești ar trebui revizuite și completate indicatoarele de circulație pe toate drumurile județene care străbat comuna, trebuie refăcut marcajul rutier și este nevoie de montarea a trei oglinzi de trafic în curbele deosebit de periculoase”, mai precizează Mădălin Paliță.

Primarul susține că lipsa indicatoarelor și a marcajelor a început să producă evenimente de circulație nedorite. Pe tronsonul de drum cu probleme circulația se desfășoară cu dificultate.

Vizualizări: 1,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: