Târgu Jiu: Polițiștii locali anunță că vor contesta noua organigramă

Reorganizarea făcută de Primăria Târgu Jiu stârnește revolta angajaților din Poliția Locală. Sindicaliștii din Poliția Locală au anunțat că vor ataca în instanță noua organigramă prin care polițiștii cu studii medii sunt trecuți pe funcții contractuale, iar mai multe posturi de șef serviciu sunt reduse. 

Un angajat al Poliției Locale Târgu Jiu spune că nu s-a procedat corect cu această reorganizare. ”Din punctul meu de vedere nu cred că s-a procedat corect. Nu e nimeni contra unei reorganizări, dar a deranjat modul în care s-a procedat. Ca să iei 39 de funcții publice fără să se facă o evaluare a funcționarilor, nu este normal. Toate sindicatele din Poliția Locală vor ataca în instanță noua organigramă”, a spus polițistul local Stelian Mihu.

Salariații spun că nu vor respecta această reorganizare până când instanța nu va da un verdict. ”Se va proceda la suspendarea punerii în executarea a hotărârii de Consiliu Local. Cei care suntem afectați vom pierde și la salarii, vom trece pe altă grilă de salarizare. Vom vedea ce și cum”, a mai spus omul legii.

Vizualizări: 2,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: