Cere urgentarea numirii unei conduceri noi la spitalul din Târgu Jiu

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, i-a solicitat ministrului Sănătății să stabilească mai repede o conducere pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru ca activitatea unității medicale să nu fie blocată prea mult timp. Luni, autoritățile județene au transmis la Minister o nouă propunere pentru conducerea interimară a spitalului din Târgu Jiu după ce aceia care au fost propuși zilele trecute s-au răzgândit și au anunțat că nu vor să conducă spitalul.

De o lună de zile, Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a trecut în subordinea directă a Ministerului Sănătății. Până atunci, a fost sub coordonarea Consiliului Județean Gorj.

"În actualul context prin care trece Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu și ținând cont că de o lună de zile acesta a fost trecut din coordonarea Consiliului Județean Gorj, în coordonarea Ministerului Sănătății (fiind transferată inclusiv activitatea de numire sau revocare a persoanelor care ocupă funcții de conducere), solicit oficialilor din minister să urgenteze numirea unei echipe de coordonare la SJU Târgu Jiu. Orice întârziere poate avea efecte negative asupra activității spitalului", a fost mesajul lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 1,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: