Șef de restaurant, numit director de spital. Crede în tratarea infecției Covid cu aspirină

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, l-a numit pe Valentin Tiberiu Gog director al spitalului din localitatea Cîmpeni din județul Alba). Noul șef de spital este consilier local PNL, economist, director comercial al unui restaurant din localitate. 

Noul șef al spitalului Cîmpeni s-a remarcat printr-o postare în care pretindea că noul coronavirus se poate combate cu ”trei aspirine de 500 gr dizolvate în sucul de lămâie fiert cu miere”. Mai mult, în aceeași postare, noul șef de spital scria că ”ventilatoarele și unitățile de terapie intensivă nu sunt necesare”, citând ”informații valoroase de la patologii italieni”.

POSTAREA INTEGRALĂ a noului director de spital: 

"Despre Coronavirus:
Se pare că boala a fost atacată gresit la nivel mondial.

Datorită autopsiilor efectuate de italieni … s-a demonstrat că nu este vorba de pneumonie … ci este: coagulare intravasculară diseminată (tromboză). Deci, modalitatea de combatere a acestuia este cu antibiotice, antiinflamatoare și anticoagulante.

Protocoalele sunt schimbate aici de la prânz

Conform informațiilor valoroase de la patologii italieni, ventilatoarele nu au fost niciodată necesare și nici nu a fost necesară unitatea de terapie intensivă.

Dacă acest lucru este valabil pentru toate cazurile, suntem pe cale să rezolvăm mai devreme decât ne-am anticipat.

Important și de noutate Despre Coranovirus:

La nivel mondial, COVID-19 a fost atacat gresit din cauza unei grave erori de diagnostic
Circula un videoclip al unei familii mexicane din Statele Unite, care a afirmat că s-au vindecat cu un remediu la domiciliu: trei aspirine de 500 gr dizolvate în sucul de lămâie fiert cu miere, este luat fierbinte și a doua zi, ca și cum nu li s-ar fi întâmplat nimic! Ei bine, informațiile științifice care urmează le dovedesc corect!

Aceste informații au fost publicate de un cercetător medical din Italia:

Ei bine, grație celor 50 de autopsii efectuate la pacienții care au murit din cauza COVID-19, au descoperit că NU ESTE PNEUMONIA, strict vorbind, deoarece virusul nu ucide doar pneumocitele de acest tip, ci folosește o furtună inflamatorie pentru a crea o tromboză vasculară endotelială, cu tromboza difuză corespunzătoare, plămânul este cel mai afectat, deoarece este cel mai inflamat, dar, de asemenea, produce un atac de cord sau accident vascular cerebral și multe alte boli trombotice, de fapt, protocoalele au lăsat inutile terapii antivirale și s-au concentrat pe inflamator și anti-coagulare. Aceste terapii trebuie făcute imediat, chiar și acasă, în care tratamentul răspunde foarte bine pacienților. Cu cât se fac mai târziu, cu atât sunt mai puțin eficiente. În resuscitare, sunt aproape inutile.

Dacă chinezii ar fi raportat-o, ar fi investit în terapie la domiciliu, nu în terapie intensivă! COAGUALAȚIA INTRAVASCUALĂ DISEMINATĂ (TROMBOZĂ). Deci, modalitatea de combatere a acestuia este cu antibiotice, antiinflamatoare și anticougulate.

Un patolog anatomic italian raportează că spitalul din Pergamo a realizat un total de 50 de autopsii și o scos din Milano 20, adică cazuistica italiană este cea mai mare din lume, chinezii au făcut doar 3, ceea ce pare să confirme pe deplin informațiile. Anterior, în câteva cuvinte, succesul este determinat de o coagulare intravasculară diseminată activată de virus, astfel încât pneumonia interstițială nu ar avea nicio legătură cu aceasta, ar fi fost doar o mare eroare de diagnostic.

Duplicăm numărul de locuri de ranimare în UCI, cu costuri exorbitante, inutil. În retrospectivă, trebuie să regândesc aceste radiografii toracice care au fost comentate în urmă cu o lună, drept pneumonie interstițială, în realitate ar putea fi în concordanță totală cu o coagulare interstițială DICA diseminată.

Oamenii merg la UCI pentru trombus, embulism venos generalizat, în general lupus, dacă acesta a fost cazul, intubațiile și resuscitările sunt inutile, dacă tromboembolismul nu este rezolvat mai întâi. Dacă ventilați un plămân în care sângele nu merge, este inutil, de fapt, nouă (9) din zece (10) mor. Deoarece problema este cardiovasculară, nu respiratorie.
Microtrombosis venoasă, nu pneumonia, determină mortalitatea.

De ce se formează trombi? Deoarece inflamația conform textului școlar induce tromboză printr-un mecanism fiziopatologic complex, dar binecunoscut. Așadar, ceea ce a spus literatura științifică în special din China până la jumătatea lunii martie a fost că antiinflamatoarele nu trebuie utilizate. Acum, terapia care este folosită în Italia este cu antiinflamatoare și antibiotice ca la gripa, iar numărul de pacienți spitalizați a fost redus. Multe decese chiar în anii 40 au avut in istoric febră timp de 10 până la 15 zile, care nu au fost tratate în mod adecvat aici inflamarea a distrus totul și a creat terenul pentru formarea trombilor, deoarece principala problemă nu este virusul, ci reacția imună care distruge celula în care intră virusul. De fapt, pacienții cu artrită reumatoidă nu au fost niciodată admiși în secțiile covidiene, pentru că sunt pe terapie cu cortizon, ceea ce este un antiinflamator excelent. Acesta este principalul motiv pentru care spitalizările din Italia scad și devine o boală tratabilă la domiciliu. Tratând-o bine acasă, nu este evitată doar spitalizarea, ci și riscul de tromboză. Nu a fost ușor de înțeles, deoarece semnele microembulismului s-au stins chiar și în ecocardiogramă.

În acest weekend, comparația a fost făcută cu datele a 50 de pacienți între cei care respiră prost și cei care nu fac, iar situația pare foarte clară.

Cu această constatare importantă, ar fi posibil să revină la viața normală și să deschidem afacerile închise de carantină, nu imediat, dar este timpul să publicăm aceste date, astfel încât autoritățile sanitare din fiecare țară să facă analiza respectivă a acestor informații și evitate noi decese inutile și vaccinul poate veni mai târziu.

În prezent, în Italia, protocoalele se schimbă.

Conform informațiilor valoroase de la patologii italieni, ventilatoarele și unitățile de terapie intensivă nu sunt necesare. Deci trebuie să ne regândim investițiile pentru a aborda în mod adecvat această boală".

Vizualizări: 5,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: