CFR suplimentează trenurile de Paşte

Înaintea sărbătorilor de Paşte cei care călătoresc de obicei cu trenul nu trebuie să-şi facă probleme. Săptămâna viitoare opt trenuri vor fi introduse în circulaţie pe principalele rute, iar pentru cele mai solicitate destinaţii trenurile vor fi suplimentate cu vagoane.

În perioada 21 - 26 aprilie, trenurile de călători cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu peste 40 de vagoane, pe cele mai importante rute cu plecare din Bucureşti Nord către Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, dar şi în alte destinaţii din ţară. În zilele de 23, 24 şi 25 aprilie, când traficul de călători se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior, precum şi unele trenuri personale regionale. Zeci de trenuri nu vor circula în perioada amintită. “Nimeni nu trebuie să-şi facă probleme de sărbători pentru că trenurile nu numai că vor circula normal, dar vor fi şi suplimentate. La toate trenurile care trec prin gara Târgu-Jiu, spre diferite destinaţii din ţară se vor adăuga vagoane în plus. Ştim că de obicei de Paşte lumea se retrage acasă, să petreacă sărbătorile cu familie şi trenurile sunt aglomerate. De aceea s-a luat decizia suplimentării acestora. Nimeni nu trebuie să-şi facă probleme din această cauză. Casele de bilete vor lucra normal o să fie deschise non-stop, şi dacă au nevoie de lămuriri este cineva şi la biroul informaţii”, spune Ion Ţârcă, şef Gara Târgu-Jiu.

Mai mult decât imediat după Paşte va fi pus în circulaţie şi un tren special care are ca destinaţie litoralul românesc, asta dacă târgujienii se hotărăsc să petreacă ziua de 1 mai la mare. “ În jurul datelor de 28, 29, 30 aprilie, 1şi 2 mai va trece prin Gara Târgu-Jiu un tren care merge spre Constanţa, Mangalia. Agenţiile de turism au oferte foarte bune la mare acum când se deschide sezonul estival, iar gorjenii care vor să profite de ele să aibă cu ce să se deplaseze”, spune Ion Ţârcă, şeful Gării Târgu-Jiu.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: