CGS face angajări la Târgu Jiu

Computer Generated Solutions (CGS) România angajează peste 800 de specialişti pe poziţii de reprezentanţi relaţii clienţi, back office și suport tehnic. 

Noile posturi sunt deschise atât pentru poziţii ce necesită prezenţă fizică în cele şapte centre de suport din Bucureşti, Braşov, Sibiu, Târgu Jiu, Miercurea-Ciuc, Constanţa şi Galaţi, cât şi în sistem full-remote din oraşe unde nu au prezenţă fizică.

„Ne menţinem ritmul de recrutare din ultimii ani, de peste 200 de noi angajaţi lunar, pentru ca, per total în acest an sperăm să adăugăm circa 800 de noi colegi echipei CGS România care numără, la acest moment 4.300 de angajaţi. Avem un portofoliu de proiecte în creştere substanţială, multe provenind de la companii americane din zona de healthcare, telecom şi securitate informatică, dar înregistrăm şi o extindere a celor existente ceea ce generează automat şi o extindere de capital uman în cadrul companiei”, a precizat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Compania şi-a remodelat strategia de resurse umane în ultimii 2 ani şi a trecut prin procese de transformare pentru a fluidiza operaţiunile în contextul pandemiei de coronavirus şi a noului mod de lucru. 

Pentru angajaţii remote au fost configurate sesiunile de onboarding, training, coaching de la distanţă şi este, de asemenea, livrat biroul mobil, cu echipamentul necesar de lucru.

Vizualizări: 7,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: