Paula Seling, spectacol de excepție la Târgu Jiu

Weekendul acesta municipiul Târgu Jiu găzduiește Festivalul de pop, jazz, blues și crossover. Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii au schimbat locația. Astfel, în primele două zile ale festivalului, solistele Nadia Trohin și Paula Seling au evoluat pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. Chiar dacă nu s-au mai desfășurat în aer liber, așa cum era plănuit, festivalul a strâns o mulțime de spectatori.

Sâmbătă seara iubitorii de muzică pop, jazz sau blues au avut ocazia să o asculte pe Paula Seling. Artista a făcut spectacol pe scena teatrului din Târgu Jiu, unde a interpretat cântecele ei cele mai cunoscute. Festivalul trebuia să aibă loc într-un cadru aparte, reprezentativ pentru orașul lui Brâncuși, mai exact în Parcul Coloanei Infinitului, dar vremea nu a permis acest lucru. Reprezentanții primăriei au schimbat locația în ultimul moment, pentru ca spectacolul să nu fie sortit eșecului.


„Ne-am dori ca măcar o parte din evenimente să rămână așa cum i-am obișnuit pe iubitorii acestui gen de muzică, să se desfășoare la Coloană, dar nu vom sacrifica evenimentul.”, a afirmat primarul Marcel Romanescu.


Edilul a mai subliniat că locația exactă a concertelor va fi anunțată cu doar câteva ore înainte de ora începerii tocmai pentru a vedea dacă vremea permite un spectacol sub Cerul liber sau dacă este nevoie de o locație închisă. Așa s-a întâmplat în după amiezele zilelor de vineri și sâmbătă și așa se va întmpla și duminică. În ultima zi a Festivalului de pop, jazz, blues și crossover va cânta Monica Anghel.

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: