Monica Anghel, pe scenă la Târgu Jiu

Final de excepție pentru Festivalul de pop, jazz, blues și crossover, desfășurat weekendul trecut la Târgu Jiu. Timp de trei zile, pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” au urcat nume sonore ale acestor genuri muzicale. Festivalul a fost încheiat de cântăreața Monica Anghel, cu un spectacol de excepție.

Duminică seara iubitorii de muzică pop, jazz sau blues au avut ocazia să o asculte pe Monica Anghel. Cântăreața a făcut spectacol pe scena teatrului din Târgu Jiu, unde a interpretat piesele ei cele mai cunoscute. Zeci de oameni s-au bucurat și au fredonat hit-urile artistei.
Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii au schimbat locația. Festivalul trebuia să aibă loc într-un cadru aparte, reprezentativ pentru orașul lui Brâncuși, mai exact în Parcul Coloanei Infinitului, dar vremea nu a permis acest lucru. Reprezentanții primăriei au optat în ultimul moment pentru sala Teatrului „Elvira Godeanu” pentru ca spectacolul să nu se desfășoare în ploaie. Astfel, vineri și sâmbătă târgujienii și nu numai le-au putut asculta pe Nadia Trohin și Paula Seling, iar duminică pe Monica Anghel. Organizatorii au amplasat un ecran și câteva zeci de scaune și în fața teatrului, astfel încât spectacolul a putut fi urmărit și din exterior.

Vizualizări: 1,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: