Cherciu în preaviz, urmează Elena Vintilescu

Schimbările continuă şi la Minprest Rovinari! Directorul Gabriel Giorgi a declarat ieri că fostul şef de secţie de la Jilţ, Ştefan Cherciu, este în preaviz. În plus, Giorgi a spus că i-a oferit şi fostei directoare Elena Vintilescu un post, dar l-a refuzat, aşa că riscă trimiterea în preaviz.

Directorul Minprest a decis comasarea a trei secţii, Motru, Jilţ şi o parte din Rovinari, ducând la desfiinţarea posturilor de şefi de secţii. La Jilţ era Ştefan Cherciu, iar la Motru fosta directoare Elena Vintilescu. Astfel, celor doi le-au fost propuse alte locuri de muncă. Ştefan Cherciu declară că este în preaviz pentru că a refuzat postul de muncitor necalificat. Directorul Giorgi explică faptul că i s-a oferit un post pe măsura competenţelor profesionale. „Nu am avut post de tractorist“, a spus acesta, ironic.

Cât despre fosta directoare Elena Vintilescu, Giorgi spune că i-a propus postul de inginer, dar l-a refuzat. „Doamna a fost şef de secţie la Motru, dar după ce am decis comasarea cu alte secţii formând secţia de vest, postul i-a dispărut. Doamna a venit cu avocata şi a refuzat postul de inginer. Dumneaei vrea doar director general. O să mai avem o discuţie, dacă refuză, o să intre în preaviz“, a declarat Giorgi.

Vizualizări: 311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: