Chiricheş a revenit la antrenamente şi poate juca cu Islanda

Antrenorul naţionalei României, Mirel Rădoi, a primit o veste foarte bună în perspectiva meciului cu Islanda. Fundaşul Vlad Chiricheş a revenit la antrenamente şi poate evolua în acest meci, de săptămâna viitoare acesta urmând să revină pe teren la meciurile oficiale alea celor de la Sassuolo.

Fostul jucător de la Pandurii, Vlad Chiricheş, acum jucător la Sassuolo,  se apropie de momentul revenirii pe gazon după ce a suferit o accidentare gravă în luna octombrie a anului trecut. "Chiricheş se antrenează separat, într-o săptămână sau două ar urma să revină alături de grup", a declarat antrenorul lui Sassuolo, Roberto De Zerbi.

Chiricheş ar putea fi inclus în lot la meciurile cu Brescia şi cu Inter Milano, pe 1, respectiv pe 8 martie. Fundaşul a avut doar patru apariţii în campionat pentru Sassuolo, care l-a împrumutat în vară de la Napoli. Vlad Chiricheş s-a accidentat la coapsa dreaptă pe 12 octombrie, în prima repriză a meciului Insulele Feroe - România, câştigat cu 3-0 de tricolori.

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, ar putea conta pe Chiricheş la barajul Ligii Naţiunilor. Tricolorii vor întâlni Islanda în deplasare, pe 26 martie, în cealaltă semifinală a culoarului A al barajelor urmând să se înfrunte Bulgaria şi Ungaria. În finală, pe 31 martie, pentru un bilet la EURO 2020, se vor bate câştigătoarele celor două semifinale, meciul urmând să aibă loc în Bulgaria sau Ungaria.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: