Pandurii joacă sâmbătă ultimul amical al iernii

Pandurii Târgu Jiu încheie sâmbătă seria de meciuri de verificare cu o ultimă partidă amicală,  programată tot la Târgu Jiu. Gorjenii primesc vizita uneia dintre candidatele la un loc de Liga 3, a doua clasată de la judeţ, Petrolul Bustuchin.

Jucătorii de la Pandurii au încheiat miercuri  cantonamentul de pregătire centralizată iar sâmbătă au programat ultimul amical din perioada de  iarnă. După acest meci se va intra în linie dreaptă cu pregătirea pentru meciul cu CSM Reşiţa din prima etapă programată în acest an. „Avem un ultim test sâmbătă, de la ora 11:00 jucăm cu Petrolul Bustuchin, şi după aceea avem săptămâna premergătoare meciului cu Reşiţa”,a spus antrenorul Călin Cojocaru. Pandurii va juca ultimul amical din perioada de iarnă tot pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, adversarul fiind a doua clasată dim campionatul judeţean, Petrolul Bustuchin.
Acesta va fi cel de-al nouălea  meci amical pe care antrenorul Cojocaru l-a programat în perioada de iarnă, până acum Pandurii înregistrând patru victorii în amicale, două rezultate de egalitate şi două eşecuri.

Vizualizări: 700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: