Universitatea Craiova are meci dificil sâmbătă

Antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, se teme de Mircea Rednic la meciul din această etapă. Papură spune că nu crede că echipa sa e favorită la meciul cu Poli Iaşi şi vrea ca jucătorii săi să fie concentraţi la acest meci.

Antrenorul formaţiei din Bănie, Cornel Papură, consideră că ar fi o mare greşală ca elevii săi să se considere favoriţi în partida programată sâmbătă, de la ora 20, pe arena „Emil Alexandrescu” din Copou.  „Ne aşteaptă un meci dificil, complicat, echipa adversă vine după două înfrângeri, are probleme dacă nu câştigă, pentru ei orice punct este important. Pe hârtie poate că suntem favoriţi, dar nu cred că pe teren vreo echipă este favorită în acest meci, suntem conştienţi că ne va aştepta un meci greu. Nu consider deloc că pornim ca favoriţi, am văzut ce s-a întâmplat la FCSB cu Clinceni, când gazdele erau favorite. Este genul de meci în care, dacă te consideri superior, eşti într-o mare eroare. Trebuie să fim concentraţi, să intrăm cu aceeaşi atitudine pe care am arătat-o în meciurile pe care le-am câştigat şi vom avea atunci şansa noastră de a câştiga. Ne aflăm pe un drum bun, dar important este cum vom intra pe teren în acest meci, ce atitudine vom avea” a spus Papură.

Universitatea Craiova a câştigat ambele meciuri din acest an în timp ce următorul adversar,Poli Iaşi, a pierdut cele două jocuri disputate.

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: