Cinci firme vor să reabiliteze Parcul Industrial. Niciuna din Gorj!

O ultimă şansă pentru societăţile interesate să obţină contractul privind reparaţiile la halele din Parcul Industrial. Luni, 24 octombrie, este termenul limită de înscriere la selecţia organizată de administratorii parcului. Până în prezent un număr de 5 societăţi s-au înscris, însă niciuna nu este din Gorj.

Administratorii Parcului Industrial de la Bumbeşti Jiu spun că până la finele acestei săptămâni vor avea un constructor care să refacă hidroizolaţia la halele din parc. A fost organizată o selecţie de oferte, iar firmele interesate doar luni până la prânz mai pot depune documentele pentru a intra în cursa pentru contractul de 300 mii lei. Banii au fost asiguraţi de Consiliul Judeţean Gorj, autoritatea tutelară a Parcului Industrial Bumbeşti Jiu. „Aşteptăm să facem procedurile şi să vedem cine se apucă de treabă. Avem o selecţie de oferte. Este o procedură simplificată şi în cursul săptămânii viitoare stabilim cine este câştigătorul, semnăm contractul, iar săptămâna cealaltă se ocupă de lucrări”, spunea vineri Cristian Toader-Pasti, directorul Parcului Industrial de la Bumbeşti Jiu.
Cele cinci firme care s-au înscris în cursa pentru contractul de la parcul industrial sunt toate din afara judeţului Gorj. Ultima care şi-a depus intenţia de a intra la selecţie este din Bucureşti. Directorul Cristian Toader Pasti a spus că vrea ca până în data de 15 noiembrie lucrările să fie şi încheiate. „Din Gorj nu avem. Nu sunt specialişti pe hidroizolaţii. Trebuie oameni care să aibă în spate un cv, sunt lucrări care nu se fac aşa, pun cinci ţigle, se sparg şi le înlocuiesc cu alte cinci”, a mai spus directorul Cristian Toader-Pasti.
Anul viitor, cei de la Parcul Industrial vor să rezolve şi problema alimentării cu energie electrică, adică să deschidă o partidă separată, să nu mai depindă de Uzina Mecanică (UM) Sadu.

Vizualizări: 1,756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: