Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cinci răniți într-o căruță nesemnalizată

Nu mai puțin de cinci persoane au ajuns la spital la sfârșitul săptămânii trecute după ce atelajul cu care circulau a fost lovit în plin de un autoturism ce circula regulamentar pe Drumul Național 67 D, pe raza localității Apa Neagră, din Padeș.

Accidentul a fost produs de un șofer de 51 de ani din Târgu Jiu, care nu avea cum să observe căruța în bezna nopții întrucât aceasta era nesemnalizată. Impactul a fost frontal, iar cele cinci persoane din atelaj, cu vârste cuprinse între un an și nouă luni și 39 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest atât pe conducătorul auto, cât și pe căruțaș, niciunul neconsumând băuturi alcoolice înainte de a porni la drum. Acum șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

Aceeași acuzație a fost formulată și într-un alt dosar penal, deschis de polițiști în urma unui accident produs pe raza comunei Bâlteni și soldat cu rănirea a două persoane. Un tânăr de 28 de ani din Rovinari nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din fața sa, iar când șoferul acesteia a virat stânga coliziunea nu a mai putut fi evitată. „În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în alte două autoturisme, rezultând accidentarea lui P.D.L. de 33 ani din comuna Aninoasa şi a lui M.P.A., de 25 ani din comuna Urdari, fiind transportate la Spitalul Orășenesc Rovinari, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”, a informat IPJ Gorj.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: