A dat din greşeală cu tractorul peste soţie

Un bărbat de 39 de ani din Muşeteşti a dat cu tractorul peste soţie, în propria gospodărie, din greşeală. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital şi prezintă multiple traumatisme. Femeia a alunecat de pe aripa tractorului, în timp ce soţul ei pornise vehiculul să îl scoată din curte.

Necazul s-a abătut vineri după-amiază asupra unei familii din satul Larga, comuna Muşeteşti. Soţii Bărbulescu, fermieri care se ocupă cu creşterea oilor, se pregăteau să meargă la câmp cu tractorul. Femeia urcată pe aripa tractorului, condus de soţul său, s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind ştearsă de roata vehiculului. În urma impactului femeia a suferit mai multe leziuni, în special în zona bazinului. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, femeia fiind dusă la spital pentru diagnostic şi tratament. „Prezintă un traumatism de bazin, cu o plagă contuză la nivelul fesei drepte şi o contuzie toracală. Este stabilă hemodinamic, o să vedem dacă există fractură de bazin. Oricum, rămâne internată pentru plaga care este destul de urâtă din zona lombară şi a fesei”, a declarat Ramona Oprea, medic UPU.

Soţul femeii este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă. „Nu este vorba despre un accident de circulaţie. În curtea unei persoane de 39 de ani din Muşeteşti care încerca să scoată tractorul din curte, bărbatul şi-a acroşat uşor soţia cu roata din spate. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.  

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: