Cinci tineri, în arest după un scandal în cârciumă

Cinci tineri din Tismana au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca în cursul zilei de 22 aprilie a.c. să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru

La data de 22.04.2011, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 21/22 aprilie a.c. B.Ş., 34 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţ Gorj, respectiv B.M., 27 ani, B.E., 21 ani, B.R., 32 ani şi B.M., 33 ani, toţi din oraşul Tismana, judeţul Gorj, au tulburat ordinea şi liniştea într-un local situat pe raza comunei Padeş, judeţ Gorj, producând indignarea celorlalţi consumatori. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. A fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore a celor 5 persoane, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj al I.P.J. Gorj.

În cursul zilei de 22 aprilie 2011 urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă. 

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: